Bursaspor'da yıldız oyuncusu Ozan İpek'in Kasımpaşa'ya transferinin gerçekleşmemesinin ardından talibinin de bulunmamasıyla tekrar takıma dönebileceği bildirildi. İngiliz kulübü Sunderland'ın 4 milyon Euro'luk teklif verdiği ve pazarlıkların sürdüğü kaydedilen Alfred N'Diaye'nin ise dünkü antrenman sonrası takımla vedalaşması kafaları karıştırdı.
Bursaspor'da kadro dışı bırakılmasının ardından Kasımpaşa'ya transferi gündeme gelen ancak iki kulüp arasında anlaşma sağlanamaması nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Ozan İpek'in takımda kalabileceği öğrenildi. Kasımpaşa'ya transferi son anda gerçekleşmeyen yıldız oyuncunun Vakıfköy Tesisleri'nde tekrar antrenmanlara çıkacağı bildirilirken, yeşil-beyazlı formayı giymek istemediğini ifade eden Ozan'ın başka talibi bulunmamasının ardından elde kalabileceği gündeme geldi.

N'DİAYE TAKIMLA VEDALAŞTI
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'ın 4 milyon Euro teklif ettiği genç orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye için yeşil-beyazlı yönetim görüşmelerin sürdüğünü ifade ederken, yetenekli oyuncunun dünkü antrenman sonrası takım ile vedalaşması kafaları karıştırdı. Yeşil-beyazlı yönetim, İngiliz kulübü ile pazarlıkların sürdüğü ifade edilirken, transferinin birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı öğrenildi.

TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEVAP BEKLİYOR
Öte yandan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda kiralık olarak gönderilmesi düşünülen Petteri Forsell için PTT 1. Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor'un resmi teklif gönderdiği öğrenildi. Bursaspor'a resmi teklif yaptıklarını ve bugün cevabın gelmesini beklediklerini ifade eden Tavşanlı Linyitspor Başkanı Oktay Semih Koçyiğit, yeşil-beyazlı kulübün ve Forsell'in menajerlerinin kendilerine sıcak baktığını söyledi.
(MA-BÇ-S)

07.01.2013 11:18:06 TSI

Editör: Wan Haber