Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu İbrahim Öztürk, Orduspor karşısında aldıkları galibiyetin kendilerine ilaç olduğunu ve ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.
Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Orduspor'u tek golle mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk, "Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Zor zamanlar geçirdik. Fakat bugünkü maç çok önemliydi. Kalan iki maçımız var. İki maçımızı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Şimdi önümüzde Türkiye Kupası maçı var. Daha sonra Eskişehirspor deplasmanına gideceğiz. Ligin ilk yarısını en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bugün baskılı oyun ortaya koyduk. Neredeyse rakibe pozisyon vermedik. Asıl pozisyonları gole çeviremedik, ama şans golüyle galip geldik. Bu futbolla galip gelmeyi hak etmiştik. Bugün mutluyuz. İnşallah sonunu da getiririz" dedi.
"TARAFTARLARIMIZ MÜTHİŞ DESTEK VERDİ"
Bursaspor futbolcusu Ferhat Kiraz ise, "Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hepsi inanılmaz istekli ve arzulu oynadı. Tribünlere gelen taraftarlarımız bize müthiş destek verdi. Bizim için çok önemli bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Bu maçı kazanarak yukarıya tırmanma adına önemli galibiyet aldık. Kalan 2 maçımızda da 3 puan alırsak bizim için iyi olacaktır" diye konuştu.
Tecrübeli futbolcu Gökçek Vederson, "Öncelikle bütün arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Erken gol bulmak istedik ama bulamadık. Sonuçta 3 puanı almayı başardık" şeklinde konuştu.
(MA-MSB-S)

09.12.2012 10:55:16 TSI

Editör: Wan Haber