Bursaspor, 2013 yılında çıktığı 5 karşılaşmada 4 mağlubiyet, 1 galibiyet elde ederken, kalesinde ise 13 gol görerek, kötü bir performans sergiledi.
Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un konuğu oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyetin ardından yine bir hezimet yaşayan Timsah, 90 dakika boyunca vasatı aşamayarak, sahadan 4-1'lik skor ile mağlup ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, ligin 18. haftasında sahasında aldığı Kayserispor galibiyetinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı aldığı mağlubiyet ile ligde 2 maç üst üste galip gelememe istatistiğini sürdürürken, son oynadığı 5 karşılaşmada aldığı 4 mağlubiyet ile kötü bir grafik çizdi.
TİMSAH HEZİMET YAŞADI
2013 yılında çıktığı ilk karşılaşma olan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Bursaspor, ardından yine Türkiye Kupası karşılaşmasında Fenerbahçe'ye taraftarı önünde 3-2 mağlup oldu. Süper Lig'in 2. yarısının ilk karşılaşmasında Kayserispor'u yine seyircisi önünde ağırlayan Timsah, sarı-kırmızılı rakibini 2-1'le geçerek moral buldu. Türkiye Grubu A Grubu mücadelesinde deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 gibi farklı bir skor ile mağlup olan Sağlam'ın öğrencileri, dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı Süper Lig mücadelesinde ise sahadan 4-1'lik mağlubiyet ile ayrıldı.
5 KARŞILAŞMADA 13 GOL YEDİ
Yeşil-beyazlı ekip, ocak ayında bugüne dek çıktığı 5 karşılaşmada 4 mağlubiyet, 1 galibiyet elde ederken, kalesinde ise toplam 13 gol gördü. Bu sezon İstanbul takımlarına karşı galibiyeti bulunmayan Bursaspor, 2013 yılında Fenerbahçe ile oynadığı Türkiye Kupası karşılaşmalarında toplam 6, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile lig mücadelesinde ise kalesinde 4 gol gördü. Yeşil-beyazlılar, son 5 karşılaşmada rakip fileleri ise toplam 6 kez havalandırabildi.
GÖZLER TEKRAR TÜRKİYE KUPASI'NA ÇEVRİLDİ
Öte yandan Bursaspor, salı günü Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak. Yarın saat 16:00'da Yenişehir Havaalanı'ndan Trabzon'a hareket edecek olan yeşil-beyazlı kafile, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:30'da başlayacak karşılaşmanın ardından kente dönecek. 1461 Trabzon karşılaşmasının ardından Timsah, 2 Şubat Cumartesi günü lider Galatasaray ile sahasında zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.
(MA-MA-MSB-S)

27.01.2013 10:24:48 TSI

Editör: Wan Haber