Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın A Grubu'da yarın deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçtan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. maçında yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak. A Grubu ilk maçında sahasında ağırladığı 1461 Trabzon'u 2-0'la geçen yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda konuk olacağı Sivasspor karşılaşmasında puan kaybı yaşamadan yoluna devam etmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Tuncay Şanlı ve Vederson kadroda yer almıyor.

TİMSAH KUPADA ÜSTÜN
Bursaspor'un kırmızı-beyazlı rakibine karşı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki üstünlüğü dikkat çekiyor. Sivasspor ile bugüne dek Türkiye Kupası'nda 4 kez karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmaların hepsinde sahadan 3 puan ile ayrılmayı başardı. Oynanan 4 karşılaşmada rakip fileleri 14 kez havalandıran Timsah, kalesinde ise yalnızca 1 gol gördü. Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Bursaspor, rakibini 4-1'lik skor ile geçmeyi başarmıştı.

HAKEM SÜLEYMAN ABAY
Yarın Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak ve saat 15.30'da başlayacak mücadelede Süleyman Abay düdük çalacak. Abay'ın yardımcılıklarını Serkan Gencerler ve Kemal Yılmaz yapacak.

SON ANTRENMAN SİVASSPOR TESİSLERİ'NDE
Öte yandan yeşil-beyazlı ekip, bugün saat 14.00'de Sivasspor Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak. Yeşil-beyazlı kafile karşılaşmanın ardından saat 19.00'da Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'ndan özel bir uçak ile Bursa'ya hareket edecek.
(MA-BH-S)

12.01.2013 13:50:49 TSI

Editör: Wan Haber