Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. maçında oynayacağı Sivasspor karşılaşması için Sivas'a geldi. Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan kaptan Ömer Erdoğan, Sivas'tan 3 puan ile dönerek, kupadaki iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. maçında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip Sivas'a geldi. Yolculuk öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan kaptan Ömer Erdoğan, "Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Kupadaki hedefimiz finale gitmek. 1461 Trabzon maçı ile iyi bir başlangıç yaptık. Sivas'tan alacağımız iyi bir sonuç ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Yoğun bir tempoya gireceğiz. 18 günde 6 tane maç oynayacağız. Hava şartları da ağır olacak. İnşallah bu seriden az puan kaybı ile ayrılırız. Hem ligde hem de kupada iddialı konuma gelmek istiyoruz" dedi.

"N'DİAYE'YE SAYGI GÖSTERMEK GEREKİR"
Sunderland'a transfer olan Alfred N'Diaye ile ilgilide görüşlerini aktaran Ömer, "Alfred takımımızda önemli bir oyuncuydu. Hocamızında belirttiği gibi bizimde kendisiyle görüştüğümüzde çoçukluğundan beri Premir Lig'de oynama hayali olduğunu söyledi. Saygı göstermek gerekir. Hem saha içi hemde saha dışında sevilen bir arkadaşımızdı. Sunderlad'ın Alfred'in yeteneğini görüpte iyi bir transfer yaptığını düşünüyorum. Alfred'in yerinde oynayan arkadaşlarımız eminim ki forma savaşına gireceklerdir. inşallah hayırlısı olur" diye konuştu.

İLHAN USLU: "OZAN'IN CEZASI ANTRENMANA KATILMAMAKLA ALAKALI"
Genel sekreter İlhan Uslu ise, "Orada alacağımız 3 puan işimizi kolaylaştıracaktır. İnşallah 3 puan ile döneceğiz. Transfer çalışmaları devam ediyor. Bir veya iki tane transfer yapacağız. Transferi haftaya bitirmek istiyoruz. N'Diaye'nin transferi hesaplarımızda olan bir yer değildi. Onun yerini doldurabilmek için direk kadroda oynayabilecek oyuncu almak lazım" şeklinde konuştu.
Kadro dışı bırakılan Ozan İpek'e verilen cezaya da değinen Uslu, "Ozan'ın cezası antrenmanlara katılmamakla alakalı. Yönetmeliklerde belli olan cezalar. Bursaspor kulübü kimseye haksızlık etmez. Ozan'ın kendi hatalarından dolayı kestiğimiz cezalar. Ozan bizim iyi bir kardeşimiz. Bizim için o takıma dönmesi şuan için mümkün görünmüyor. Allah yolunu açık etsin" diye konuştu.
(MA-RFK-S)

11.01.2013 17:05:21 TSI

Editör: Wan Haber