Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde 1461 Trabzon ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı taraftarların dün akşam İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından tesis girişinde futbolculara gösterdiği tepki sebebiyle antrenmanda tedbir amaçlı polis ekipleri yer aldı.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam antrenmana katılmadı. Yardımcı antrenör Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Dün oynanan İstanbul BBSK maçında forma giyen oyuncular takımdan ayrı dün koşularla antrenmanı tamamladı.

POLİS EŞLİĞİNDE ANTRENMAN
Öte yandan üst üste aldığı kötü sonuçların ardından taraftarların tepkisini çeken yeşil-beyazlı futbolcular tedbir amaçlı polis eşliğinde çalıştı. Özlüce Tesisleri'nde gelen bir otobüs ve 4 ekip otosu antrenman boyunca tesislerde kaldı. Polis ekipleri saha kenarında antrenmanı izledi.

9 OYUNCU SAKAT
Yeşil-beyazlılarda kasık adalesinde ağrıları olan Tuncay Şanlı salonda çalışırken, dünkü maçta dizine darbe alan Musa Çağıran'ın tedavisine başlandı. Üst adalesinde kas zorlanması olan İbrahim Öztürk ve alt adalesinde kas spazmı olan Serdar Aziz antrenmanı düz koşularla tamamladı. Sakatlıkları bulunan Yavuz Özkan, Fernando Belluschi, Gökçek Vederson ve Michael Basser doktor kontrolünde düz koşu yaptı.

SESTAK 2 HAFTA YOK
İstanbul BBSK maçının son dakikalarında sakatlanan Stanislav Sestak'ın kontolleri bugün yapıldı. Arka adalesinde kas zedelenmesi olan Sestak'ın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Yeşil-beyazlı ekip, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından öğle saatlerinde THY Özel Uçağı ile Trabzon'a gidecek.
(MA-RFK-RFK-S)

27.01.2013 17:13:38 TSI

Editör: Wan Haber