Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, kupa maçlarının zorlu geçebileceğini belirterek, Nazilli Belediyespor karşısında futbolcuların ellerinden geleni ilk devrede yaptığını söyledi.
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, futbolculardan Murat Yıldırım ve Gökçek Vederson kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Nazilli maçının zor geçeceğini bildiklerinin altını çizen Murat Yıldırım, "Onu atlattıktan sonra rahat goller attık. İlk yarıyı net skorla bitirdik. İkinci yarı fazla rakibimizin üstüne gitmedik. Hafta sonu lig maçımız var. Rakibimizi net skorla yendiğimiz için mutluyuz. İnşallah finale kadar yükseliriz. Orduspor'u içeride yenmemiz gerekir. Galip geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Güzel bir skorla galip geldiklerini ifade eden Gökçek Vederson, "İyi bir maç çıkarttım. Maç başladığı zaman bizim için biraz zor oldu. Onlar iyi geldi. Başta bireysel hatalar yaptık. Golü bulduktan sonra farklı skor ortaya çıktı. Takım olarak herkes iyi top oynadı. Önümüzdeki maça bakıyoruz. Çok önemli Orduspor karşılaşması oynayacağız" dedi.
Bu tür maçlarda rakibi ciddiye almak gerektiğini söyleyen Kamat ise, "Futbolcularımız elinden geleni ilk devrede yaptı. Hepsini tebrik ediyorum. Daha sonra kontrollü oyun oynadık. Rakibe fazla baskı kurmadık. Nazilli bir futbol kenti, futbola çok önem gösteriyor. Bizim takımı alkışlamaları ayrı bir güzellikti. Onlara bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Bizi çok iyi misafir edip, ağırladılar. Bizde inşallah ileride onları misafir ederiz. İnşallah diğer turları da geçeriz" şeklinde konuştu.
(AF-EYB-S)

04.12.2012 17:23:27 TSI

Editör: Wan Haber