Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Altay maçına ilişkin yaptığı açıklamada, kupadaki hedeflerine ilerleme adına turu geçmek istediklerini söyledi. Sağlam, "En büyük temennimiz iklim ve zemin şartları futbol oynamaya müsait olması" dedi.
Bursaspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde karşılaşacağı Altay maçı için İzmir'e hareket etti. Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Kazanmamız gereken bir maçı oynayacağız. Kupadaki hedeflerimize ilerleme adına bu turu geçerek guruplara kalmamız lazım. Zor bir maç olacak en büyük temennimiz iklim ve zemin şartları futbol oynamaya müsait olur. Bursa'ya turu geçmiş, guruplara kalmış ve hedefinde emin adımlarla ilerleyen bir takım olarak dönüp, Eskişehir maçına da bu moralle hazırlanmak istiyoruz" diye konuştu.
Maça çok iyi hazırlandıklarını ifade eden genç oyuncu Ozan Tufan, "İzmir'de hava şartlarının da kötü olmasına rağmen takım bunu göze alacaktır. 3 puan ile dönüp, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Tecrübeli oyuncu Tuncay Şanlı ise, "Önemli bir maç olacak. İnşallah hava şartları kötü olmaz. Gruplara kalmak istiyoruz. Kupada en iyi yerlere gelip, kupayı almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı ise, "Nazilli maçında olduğu gibi rakibi küçümsemeyeceğiz. Gruplara kalacağımıza inanıyoruz. Gruplara kaldıktan sonrada daha farklı olacak. Yoğun bir maç trafiği var. Futbolcularımıza Allah kolaylık versin" dedi.
(MA-RFK-S)

10.12.2012 17:55:50 TSI

Editör: Wan Haber