Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, Kardemir D.Ç Karabükspor karşısında galibiyete ihtiyacı olduklarını belirterek, "Hem bizim, hem hocanın, hem futbolcuların, hem camianın morale ihtiyacı var. Avrupa kupaları için ise artık ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
Bölükbaşı, yarın akşam ligde karşılaşacakları Kardemir D.Ç Karabükspor maçı için Özlüce Tesisleri'nden hareket öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yeni bir hoca ile çalışmaya başladıklarını hatırlatan Bölükbaşı, Hikmet Karaman'ın çok hırslı ve inançlı olduğunu belirterek, "Hocamızın da ilk maçı olacak. İnşallah üç puanla döneriz. Morale ihtiyacımız var, hem bizim, hem hocanın, hem futbolcuların, hem camianın... Bunun yapabilecek güçteyiz. İnanıyoruz hepsine. Üç puanla döneriz ve önümüzdeki hafta da kendi sahamızda Elazığspor ile oynayacağımız maçı da alırız ve yukarılara çıkarız. Avrupa kupaları için artık ne gerekiyorsa yapacağız. Artık bundan sonra durmak yok çalışmak, koşturmak var. Yöneticilerimizde takımı hiç yalnız bırakmadı. Bir kısmı bugün bir kısmı yarın orada olacak" diye konuştu.
Bölükbaşı, ardından teknik patron Karaman ile birlikte yeşil-beyazlı kafileyi taşıyan otobüsün arkasından VIP minibüsüyle yola çıktı.
(OSM-BÇ-S)

08.02.2013 15:33:09 TSI

Editör: Wan Haber