Bursaspor'un sezon başı kadrosuna kattığı ancak ligde forma şansı bulmayan Petteri Forsell'e menajerler aracılığıyla kulüp arandığı öğrenildi. Tavşanlı Linyitspor Kulüp Başkanı Oktay Semih Koçyiğit, Forsell'e talip oldukları yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Yeşil-beyazlı ekibin sezon başında transfer ettiği Finlandiyalı oyuncu Petteri Forsell'in devre arasında kiralık olarak gönderileceği öğrenildi. Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 16 haftalık periyodunda teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından forma şansı bulamayan ancak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Forsell'in menajerler aracılığıyla Tavşanlı Linyitspor'a önerildiği bildirildi.
"AÇIKLAMALAR BENİM AĞZIMDAN YAPILMIŞ"
PTT 1. Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor Kulüp Başkanı Oktay Semih Koçyiğit, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bugün benim ağzımdan bir takım açıklamalar basına yansıdı. Ben ne transfer konusuyla ilgili ne de başka bir konu ile ilgili hiçbir açıklamada bulunmadım. Benim ağzımdan yazılan açıklamaların ne amaçla yapıldığına anlam veremiyorum. Bursasporlu Forsell'in menajerleri bize ulaşarak kiralık olarak almamızı önerdiler. Bizim ise bu yönde bir girişimimiz olmadı" diye konuştu.
(MA-İHS

21.12.2012 17:50:25 TSI

Editör: Wan Haber