Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Karşılaşmaya yeşil-beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta karşılaşmasında Bursaspor, seyircisi önünde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Yeşil-beyazlı taraftarların karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Takımlarının sahaya çıkması ile birlikte coşkusunu arttıran yeşil-beyazlı taraftarlar, futbolcuları tek tek tribüne çağırarak 'yumruk şov' yaptırdı. Bursasporlu taraftarların Maraton tribününde yaptığı atkı ve bayrak şovları dikkat çekti. Fenerbahçeli taraftarlar ise kendilerine ayrılan tribünü tamimiyle doldurarak, takımlarına destek verdi.

BATALLA'YA TARAFTARDAN DOĞUM GÜNÜ PASTASI
Öte yandan 28. doğum gününü kutlayan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla'ya yeşil-beyazlı taraftarlar, pasta kesti. Stadyumun elektronik reklam panolarında İngilizce ve İspanyolca 'İyi ki doğdun Batalla' yazılarının yazılması dikkat çekerken, taraftarlar ise yıldız oyuncularına üzerinde 'Doğum günün kutlu olsun Batalla' yazılı pasta keserek, ikram etti. Batalla ile aynı gün doğum günü olan milli oyuncu Tuncay Şanlı'ya da reklam panolarında 'İyi ki doğdun Tuncay' yazıları yazıldı.

VEDERSON VE TUNCAY HASRET GİDERDİ
Bursaspor'da forma giyen Fenerbahçe'nin eski oyuncuları Gökçek Vederson ve Tuncay Şanlı eski takım arkadaşları ile karşılaşma öncesi bir süre sohbet ederek, hasret giderdi.

SEMİH KADRODA SOW YEDEK
Sarı-lacivertli ekipte, teknik direktör Aykut Kocaman'ın Semih Şentürk ve Salih Uçan 11'de sahaya sürmesi dikkat çekerken, Moussa Sow ve Baroni ise yedekler arasında yer alıyor.

BURSASPOR'UN YEDEKLERİ ALTYAPIDAN
Öte yandan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın belirlediği yedek kadroda altyapıdan yetişen 4 futbolcunun yer alması dikkat çekti. Yeşil-beyazlı ekibin yedeklerinde altyapıdan yetişen Okan Deniz, Ozan Tufan, Batuhan Altıntaş ve Tahacan Velioğlu yer alıyor.
İki ekibin kadroları ise şöyle:
Bursaspor: Carson, Şener, Serdar, Ömer, Hakan, Sestak, Musa, Belluschi, Ferhat, Batalla, Pinto
Yedekler: Harun, Murat, Vederson, Okan, Tahacan, Batuhan, Ozan
Fenerbahçe: Mert, Bekir, Serdar, Gökhan, Hasan Ali, Mehmet, Kuyt, Krasic, Selçuk, Salih, Semih
Yedekler: Serkan, Egemen, Baroni, Sow, Mehmet Topuz, Recep
(MA-MFS-MFS-S)

16.01.2013 20:32:55 TSI

Editör: Wan Haber