Bursaspor, Bursagaz ile 2 yıllığına doğalgaz sponsorluk anlaşması imzaladı.
Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu ve yönetim kurulu üyesi İsmet Demirel katıldı.
Törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursamız dünya kenti olma yolunda ilerliyor. Bursamızın en büyük kozu Bursaspor. Bursaspor'un Bursa için şans olduğunu belirttik. Daha önceki yıllarda da bu desteği verdik. Hedefimiz artık Bursaspor'un Avrupa takımı olmasını istiyoruz. Bursaspor niye Barcelona gibi marka olmasın? Bu stat Bursaspor'un geleceği için yapılıyor. Bursaspor'un şampiyonluğu Bursa'nın şampiyonluğu demek. Bizim hedefimiz sadece Türkiye değil, Avrupa'da da başarılı olmak. İnşallah bu sponsorluk bir başlangıç olacak ve destek giderek artacak" diye konuştu.

İLHAN USLU: "VIP TRİBÜNÜMÜZE 'BURSAGAZ' İSMİ VERİLECEK"
Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu ise, VIP tribüne 'Bursagaz' isminin verileceğini belirterek, "Bursagaz bize bu sene ve önümüzdeki seneleri kapsayacak şekilde doğalgaz sponsorluğunda bulunuyor. Uyguladığımız sistem bir ilk olacak. Tribüne isim verme projesi olacak. VIP Tribünümüze 'Bursagaz' ismi verilecek. Yüzme havuzlarındaki maliyetler de karşılanacak. Orada da herhangi bir doğalgaz ücreti ödenmeyecek" dedi.
Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola ise, Bursaspor'un yeni başarılara imza atması dileğinde bulunarak, "2004 yılında Bursagaz Bursaspor'un ana sponsoruydu ve o sene takımımız Spor Toto Süper Lig'e çıkmıştı. Bugün tekrar uzun desteğimize ara verdikten sonra yine bu imza ile birlikte Bursaspor'un yeni başarılara imza atmasına inşallah vesile oluruz. Bursaspor ilk defa bir mecrayı kullanmaya başlıyor. VIP Tribünü bu sene ve önümüzdeki sene Bursaspor VIP Tribünü olacak" şeklinde konuştu.
(MA-BH-S)

20.02.2013 13:47:42 TSI

Editör: Wan Haber