Londra olimpiyatlarında mücadele eden sporcularla buluşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, son on yılda devletin spora büyük destek verdiğini söyledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, 2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden sporcular ve antrenörlerle buluştu. Kahvaltılı toplantıya olimpiyat sporcularından badminton branşında Neslihan Yiğit ve antrenörü Çağatay Taşdemir, boksör Bahram Muzaffer ve antrenörü Vahdettin İşsever, Atlet Elif Yıldırım ve antrenörü Kemal Şencan, Trap ve Skeet Atıcısı Nihan Kantarcı, judo antrenörü Muzaffer Uluçam ve paralimpik judo sporcusu Yasin Çinciler ve antrenörü Ali Genç katıldı. Toplantıda, olimpiyatlara katılma başarısı gösteren sporcuları tebrik eden İl Müdürü Şahin, "Olimpiyatlara katılmak çok büyük bir onur. Şimdiki hedefiniz 2016 ve 2020 olimpiyatlarında bu başarıyı taçlandırarak, madalyaları ilimize kazandırmak olsun. Sizler yeter ki hedeflerinize odaklanın, çalışmalarınızı planlı ve düzenli sürdürmeye devam edin. Biz İl Müdürlüğü olarak gerek tesislerimizle gerekse tüm imkânlarla her zaman sizin yanındayız" dedi.

HEDEF 2016 VE 2020 OLİMPİYATLARI
İl Müdürü Şahin, son 10 yılda devletin sporu teşvik etmek için maddi ve manevi büyük destek verdiğinin altını çizerek, "Spora yapılan yatırımlarla sporda büyük bir hamle yaşandığı ortada. Türkiye'de hem tesisleşme hem de olimpiyatlara katılan sporcu sayısıyla Türk sporunun altyapı yatırımlarının tamamlanarak ve bunların artık başarılara dökülmesinde sporculara büyük rol düşüyor. Çalışmalarınız doğrultusunda karşılaşacağınız zorluklar sizi yıldırmamalı. Hiçbir başarı kolay elde edilmez. Gayretiniz çok önemli. Hayatın şartları gereği bu zorlukları aşmak ve hedefe ulaşmak için, çalışmalarınızı bırakmayın. Spor ailesinin bir ferdi olarak, başarı için sporu güçlendirmek için çaba gösterin. 2016 ve 2020 olimpiyatlarında hepinizi olimpiyat sporcusu olarak görmek istiyorum" dedi.
Toplantı, sporcu ve antrenörlerin görüş ve isteklerini dile getirmesiyle devam etti.
(YS-MŞ)

25.01.2013 10:03:45 TSI

Editör: Wan Haber