Bursagaz başlattığı e-fatura sistemi ile Bursa halkına büyük kolaylık sağlıyor aynı zamanda da çevreye olan katkısını sürdürüyor.
Enerji sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren EWE AG'nin ana hissedarı olduğu Bursagaz bağlı olduğu EWE AG gibi teknolojiye büyük önem vererek getirdiği yenilikler ile sektöründe öncü kuruluş olmaya devam ediyor. Bursagaz aboneleri doğalgaz faturalarına elektronik ortamdan da ulaşabilme imkânına sahip oldular. Müşteri portali üzerinden mevcut faturalını görebilen ve dilediklerinde çıktısını alabilen Bursagaz müşterileri, E-Fatura Bildirimi ile de faturalarını PDF formatında mail adreslerine iletilmesini isteyebilecekler.
E-Fatura Bildirimi konusunda bilgi veren Bursagaz Bilgi Teknolojileri Müdürü Mehmet Ensari, mevcut faturalandırma sisteminin yanında elektronik ortamda da bu hizmetin başlatıldığını ve bu hizmetten faydalanmak için öncelikle www.bursagaz.com web sitesi üzerinden müşteri portaline üye olunması gerektiğini bildirdi. Sadece iki tıklama ile üyelik işlemlerinin tamamlandığı bilgisini aktaran Ensari, "Bursagaz web sitesinin ana sayfasında yer alan 'Fatura Sorgulama' butonu altında bildirim almak istediğiniz mail adresinizi yazarak 'Kaydet' demeniz yeterli olacaktır. Bu işlemleri yapmanızın ardından müteakip doğalgaz faturanız mail adresinize PDF olarak gönderilecektir. Ayrıca müşteri portali üzerinden e-fatura bildiriminin yanı sıra; endeks bildirimi, borç bilgilerinizi, ödenmiş ödenmemiş faturalarınızı, tesisat durumunuzu, online kazı izni başvuru formu, proje durumlarınızı görebilirsiniz" dedi.
(YS)

18.12.2012 11:16:59 TSI

Editör: Wan Haber