Bursagaz, abonelerine kolaylık sağlamak ve çevreye katkı vermek için başlattığı e-fatura sistemine destek olanları ödüllendirdi.
2012 yılında duyurduğu ve yıl sonuna kadar elektronik fatura sistemine kayıt olan ilk 500 kişiye çeşitli hediyeler vereceğini açıklayan Bursagaz'ın e-faturaya kayıt olan 500 kişiye vereceği hediye paketleri yola çıktı. Bursagaz yetkilileri, Bursagaz'ın promosyon ürünlerinden oluşan paketlerin en geç bir hafta içerisinde adreslere ulaşacağı bilgisini verdi.
Verdikleri destek için Bursa halkına teşekkür eden Bursagaz Bilgi Teknolojileri Müdürü Mehmet Ensari, e-fatura sistemiyle Bursagaz müşterilerinin doğalgaz faturalarına elektronik ortamdan ulaşabilme imkânına sahip olduklarını yineledi.
Bursa halkını elektronik faturaya kayıt olmaya çağıran Ensari, "Bursagaz olarak başlatmış olduğumuz elektronik fatura sistemine gösterilen ilgiye teşekkür ederiz. Çevremizi koruma ve israfı önleme adına yapılan bu çalışmada bizlere verdiğiniz destek, Bursa'mızın yeşilini korumaya büyük katkı sağlayacak" dedi.
(MŞ)

26.01.2013 11:55:58 TSI

Editör: Wan Haber