Bursa'da bir kişi, yolda tartıştığı öğretmenin üzerine Pitbull cinsi köpeğini saldı. Şahıs köpeği bırakıp kaçarken, yaralanan öğretmen ve şoka giren eşi hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi Altıparmak Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Gaziakdemir İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan 29 yaşındaki Fehmi Çelik, öğle yemeği için eşi Selma Çelik (26) ile okuldan çıktı. Altıparmak Caddesi'nde yürüyen Çelik ile kız arkadaşı ile birlikte Pitbull cinsi köpeğini gezdiren kimliği belirsiz bir şahıs omuz omuza çarpıştı. Çelik, çarptığı kişiden özür diledi ancak şahıs öğretmenin özrünü kabul etmeyerek köpeği üzerine saldı. Saldırıya uğrayan Çelik, yerde köpekle boğuşmaya başladı. Çelik'in bacağını ısıran ve bir türlü bırakmayan köpek, çevredeki vatandaşların yardımıyla uzaklaştırıldı. Köpeği olay yerinde bırakan sahibi, kız arkadaşıyla birlikte kayıplara karıştı. Yaralanan öğretmen ve yanında şoka giren eşi ise olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Dehşet anlarını anlatan öğretmen Çelik, öğle yemeğine çıktığı esnada elinde köpek olan bir kişinin kendisine saldırdığını, daha sonra da köpeği üzerine saldığını söyledi.
Eşinin köpeğin saldırısına uğramasından dolayı şok yaşayan ve hayli üzgün olduğu gözlenen öğretmen adayı Selma Çelik de hastaneden bir an olsun ayrılmadı. Eşinin başından ayrılmayan Selma Çelik, zanlının bir an önce yakalanmasını istedi.
Öte yandan olaydan sonra bir parka giden köpeği vatandaşlar ekmek vererek sakinleştirip korkuluklara bağladı. Köpeğin alınması için belediye ekiplerine haber veren polis, şimdi her yerde öğretmeni yaralayan köpeğin sahibini arıyor.
(ET-İHS-GS-Y)

25.01.2013 09:52:32 TSI

Editör: Wan Haber