Bursa Büyükşehir Başkanı Recep Altepe, kaynakların etkin bir şekilde kullanılması halinde ancak şehrin gücü ve fırsatlarının artabiliceğini söyledi.
Altepe, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İnovasyon ve Liderlik Topluluğu ile Türkiye Öğrenci Konseyi İnovasyon ve Liderlik Komisyonu tarafından hazırlanan "Yerel Yönetimler ve Güncel Sorunlar" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.
Altepe, konferans sonrası Kütahya Valisi Kenan Çiftçi ve Belediye Başkanı Mustafa İça'ye makamlarında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundu.
Ziyaretlerde konuşan Altepe, belediye başkanlarının halkın içerisinde yaşaması gerektiğini ifade ederek, "10 yılı muhalefet, 5 yılı ilçe belediye başkanı, 4 yılı da büyükşehir belediye başkanı olarak 19 yıl boyunca Bursa siyasetinde yer aldım. Belediye başkanlığı bittikten sonra da aynı şehirde yaşayacağız. Onun için herkes yaptıklarının hesabını vermeye devam edecek. İyi şeyler gurur, yanlış şeyler sıkıntı kaynağı olacak. Bu sebeple taşıdığımız sorumluluk çok önemli" diye konuştu.
(EFE)

09.01.2013 12:49:29 TSI

Editör: Wan Haber