Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi tarafından bir süre önce yol yapımına başlanan Küçük Geriş Caddesi'nin alt yapısı tamamlandıktan sonra yol tekrar kozak taşı ile döşeniyor.
Bir süre önce Burhaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri tarafından yolun sağına ve soluna 125'lik ve 110'luk içme suyu hattı döşenerek caddenin tüm abonelikleri yenilenmişti. Alt yapısı yapıldıktan sonra Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmalarına başlandı. İlk olarak yağmur oluğu döşenen caddeye daha sonra parke taş kaldırımlar yapılacak.
En sonunda kozak taşı dediğimiz granit taş döşemesi ile yol işlemlerini bitirecek olan ekipler çalışmaların kısa sürede biteceğini belirtirken Fen İşleri Müdürü Metin Yıldız, "Burhaniye'nin birçok yerinde Belediye olarak önemli işler yapıyoruz ve büyük projeler gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra kentin birçok yerinde, gerek yol yapımı olsun gerek alt yapı olsun bu gibi çalışmaları da aynı anda yürüterek vatandaşlara daha kaliteli ve sınırsız hizmet veriyoruz" dedi.
(SŞ)

14.01.2013 14:43:30 TSI

Editör: Wan Haber