Burhaniye'nin Kavakdibi mahallesinde çıkan evdeki yangına Burhaniye Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile yaşlı adam yanmaktan kurtarıldı.
Kavakdibi Mahallesinde Köstekli Ali'nin evi yandı. Sebebi henüz belli olmayan bir nedenden dolayı başlayan evdeki yangını çevre sakinleri Burhaniye Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdiler. Haberi alan ekipler olaya anında müdahale ederken tüm evi birden bire saran alevler çevredekilere de korkulu anlar yaşattı.
Evde yalnız olarak bulunan Köstekli lakaplı Ali Burhaniye Belediyesi İtfaiye ekibi elemanları tarafından kurtarıldı. Kavak dibinin eski dokusuna uygun olan evlerden bir olan Köstekli Ali'nin evinin çoğu yerinin ahşap olması alevleri tetiklerken İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak daha fazla tehlike arz etmeden müdahale edilmiş oldu. İçeride kalan vatandaşı kurtaran İtfaiye eri vatandaşı bahçede temiz havada buldum. Alevler her yeri sarmaya başladığında kendisi bahçeye çıkmış ben kendisini temiz havada bahçede çökmüş şekilde buldum. Derhal bütün koruma önemlerini alarak kendisini dışarı çıkardım ve sağlık görevlisi arkadaşlara teslim etti" açıklamasını yaptı. Sağlık görevlilerinin ilk muayenesinden sonra Köstekli Ali'nin durumunun iyi olduğu bildirilirken her ihtimale karşı kendisi Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.(BT)

30.01.2013 17:57:32 TSI

Editör: Wan Haber