Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir spor U-17 takımının başarılı kaptanı Murat Özavcı için ailesi sürpriz yaş günü düzenledi.
Hafta sonu ilçeye gelen Murat Özavcı, babası Hasan Özavcı'nın hazırlattığı 17. yaş günü pastasını ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte keserken büyük mutluluk yaşadı. Balıkesir Ticaret Odası Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Murat Özavcı, 17. yaş gününü ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Hafta sonu ilçeye gelen Murat Özavcı için ailesi sürpriz bir yaş günü hazırladı. Maçlarının iptal olması nedeniyle Burhaniye'deki ailesini ziyarete gelen Murat Özavcı, sürprizle karşılaştı.
Okulunda ve kulüpte de kendisi için yaş günü düzenlendiğini anlatan Murat Özavcı, "Babam da bana sürpriz yaptı. Eve gelince pasta ile karşılaştım. Bir günde üç kez yaş günü kutlamış oldum. Bu gün okulumda ve kulübümüzde de pasta hazırlanmıştı. Çok mutluyum" dedi. Murat Özavcı için düzenlenen yaş gününe, baba Hasan Özavcı. Anne Emine Özavcı ve ablaları Şükran ve Yağmur Özavcı ile Murat'ın arkadaşları Barış Aktaş ve Hakan Baş da katıldı.
(FT-SŞ)

13.01.2013 13:08:23 TSI

Editör: Wan Haber