Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi alt yapı çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Son olarak Mithatpaşa Caddesinde çalışmalara başlayan ekipler, yolda çift yönlü içme suyu hattının döşenmesinin kısa sürede tamamlanmasını hedeflediklerini bildirdiler.
Su ve Kanalizasyon ekipleri, Mithatpaşa Caddesi'nden Bardakçı Caddesi' ne kadar devam edecek olan çalışmada yolun sağ ve sol tarafına 150'lik pvc içme suyu hattı döşenecek. Ayrıca yolda mevcut olarak bulunan yağmur suyu hattı da ekipler tarafından yenilenecek. Mevcut 3 yüzlük yağmur suyu hattı değiştirilerek yerine 3 yüzlük korige yağmur suyu hattı döşenecek olan caddede çalışmaların esnaf ve mahalle sakinlerine fazla sıkıntı yaşatmadan bir an önce bitirilmesine çalışılıyor.
Su ve Kanalizasyon İşleri Sorumlusu İlker Omar Demiray, "Yeni yapılan içme suyu hattı ile eskimiş ve yıpranmış olan borular iptal edilerek bölgede ki içme suyu hattı yeniliğini sağlayacağız. Böylelikle Mithatpaşa Caddesi'nde ki içme suyu ve yağmursuyu hatları yenilemiş olacak" diye konuştu.(BT)

29.01.2013 17:45:11 TSI

Editör: Wan Haber