Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından çalışanlarına yönelik düzenlenen 'dayanışma gecesi' personele moral verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Merinos GölPark'ta düzenlenen dayanışma gecesinde BURFAŞ çalışanlarının Bursa'nın kalkınmasına büyük katkısının olduğunu belirtti. Başkan Altepe, BURFAŞ'ın işlettiği sosyal tesisleriyle kentin her köşesinde vatandaşlara ulaştığına işaret ederek, "BURFAŞ personelini Bursa'ya kazandırdıkları güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi ve BURFAŞ olarak öncelikli hedefimiz, kalite ve güvenle hizmettir. Bursalı hemşehrilerimize hizmet etmek bizim için büyük onurdur" dedi.
Başkan Altepe, Bursa'nın pek çok değeri bir arada bulundurduğuna ve her konuda diğer illere örnek olduğunu vurgulayarak, "Bursa, bu döneme damgasını vuruyor. Halkımızın mutluluğunu önemsiyoruz. Sosyal tesislerde de Bursa en iyi konumda. Gemlik'ten Mudanya'ya herkese ulaşıyoruz ve sosyal tesislerde konuklarımızı ağırlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi bayrağının dalgalandığı her yerde halkımızın mutluluğunu amaçlıyoruz. BURFAŞ'ın güzel hizmetleri, Büyükşehir Belediyesi'nin gülen yüzü oluyor" diye konuştu.
BURFAŞ Genel Müdürü Mustafa Çaltılı da tarihin nabzının attığı nezih mekanların BURFAŞ tarafından işletildiğini söyleyerek, "BURFAŞ olarak her zaman Bursalıların hizmetindeyiz. İşimizi layıkıyla yapmaya devam edeceğiz. Bizler özel sektöre rakip değiliz. Bazen özel sektörden örnek oluyor, bazen de özel sektöre örnek oluyoruz. BURFAŞ olarak büyük bir aileyiz" dedi.
BURFAŞ çalışanlarının moral topladığı gecede, yılın en başarılı personeline plaketleri ve ödülleri verilip pasta kesildi. Coşkulu gecede çalışanlar hep birlikte halay çekerek gönüllerince eğlendi.
(MŞ)

26.12.2012 12:48:23 TSI

Editör: Wan Haber