Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, 2012 yılını değerlendirdi. Kahvaltılı düzenlenen 2012 Değerlendirme Toplantısı BUTSO Restaurant'ında yapıldı. Değerlendirme Toplantısı'na BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, BUTSO Meclis Başkanı Fevzi Oktay, BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve gazeteciler katıldı.
Burdur Ticaret Odası'nın 2012 yılını verimli geçirdiğini dile getiren Başkanı Yusuf Keyik, çalışmalar hakkında görsel sunum yaptı. Keyik, "Her yılsonlarında, geçmiş yılın faaliyetlerini, başarı ve eksikleriyle ele alarak, kamuoyuna sunma çalışmalarımızı, yine her yıl yaptığımız Vergi Ödül Törenlerimiz gibi geleneksel hale getirdik. 2 Ocak 2012'de hedeflerimizi açıklarken, 'Özellikle üyelerimize karşı şeffaflık içinde ve içtenlikle hizmete önem verecek, sosyoekonomik, sosyokültürel ve toplumsal moral açılardan, sivil toplum görevimizi de en verimli ve en etkili şekilde yerine getirmenin kaygısı içinde olacağız' demiştik. Bu geçen bir yıllık hizmetimizi de önceki yıllar gibi sorumlu ve verimli bir şekilde yerine getirdiğimize inanıyoruz. Bir ekip olarak, 2005 yılında devraldığımız Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nı, bir yandan yönetim, personel ve meclisi ile uyumlu ve verimli bir bütünlük içine getirirken, diğer yandan öncelikle üyelerimiz ve Burdurlunun fark etmesini, ulusal ve uluslararası oda niteliği kazandırma planları ve azmi içinde olduk. Bu hedefimize, 2012 yılında da başarılı bir şekilde yürüdüğümüze inanıyorum. Bir yandan odamızın yapısını geliştirirken, diğer yandan, Burdurlu iş adamlarımız Anadolu,Ortadoğu,Çin,Avrupa, Amerika'yı gören, ufku açık bir toplum haline gelmesi için çalıştık. Ve bu şuurla da odamızın öncü ve rehber oda olması gerektiğine inanarak çabaladık" dedi.
Keyik Anayasa Mahkemesi'nin almış olduğu kararla üçüncü kez TSO Başkanlığına aday olduğunu da belirterek, "Anayasa Mahkemesi heyetinin aldığı kararla ikinci dönemini doldurmuş oda başkanlarına, üçüncü dönem için adaylık yolu açılmış oldu. Oda ve borsa başkanı ile meclis başkanları bu sonuç ile demokratik olan haklarını tekrar elde etmişlerdir. Bu karar doğrultusunda ben de yine adaylığımı açıklayarak, tekrar aday olduğumu buradan duyurmak istiyorum" diye konuştu.
(HG-SK-Y)

19.01.2013 14:10:33 TSI

Editör: Wan Haber