Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile işadamı Berk Suyabatmaz, yaklaşık bir sene önce ABD'nin New York Başkonsolosluğu’nda hayatlarını birleştirmişti. Ancak çift, geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı.

Suyabatmaz, Burcu Esmersoy ile boşanmasının ardından şu açıklamayı yapmıştı:

Tatsızlıklar başlayınca yürümüyor. Onun dışında ne aldatma, ne başka bir şey söz konusu değil. Çok medeni bir şekilde ayrıldık. Her zaman yanında olurum, o da benim yanımda olur ama evlilik zor iş.

"EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL"
Sunucu, evliliğin kendisine göre olmadığını itiraf etmişti. Esmersoy, "İlişkilerimde kavga ederken haksız olduğum halde üste çıkmaya çalıştığım oldu. Genelde o tartışmalarda bir telefon kırılıyor. Ya benimki, ya onunki..." açıklamasını yapmıştı.


ŞAŞIRTAN HAMLE
Berk Suyabatmaz'la 15 ay evli kaldıktan sonra dostça ayrılan Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından eski eşinin annesi Nuray Suyabatmaz'ı silmesiyle gündeme geldi.

Esmersoy'un eski eşini hala takip etmesi ise kafaları karıştırdı.


SÜRPRİZ YAKINLAŞMA
Öte yandan Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz'ın Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çift, geçtiğimiz günlerde aynı mekanda görüntülenmişti.


"BENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ"
Bir davate katılan Esmersoy ise konuyla ilgili, "İki bekar insan, eğer ilişkileri varsa beni hiç ilgilendirmez" ifadelerini kullanmıştı.SuperHaber

Editör: Wan Haber