Ünlü sanatçı Burak Kut ve Küçükçekmece Oda Orkestrası Küçükçekmecelilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Burak Kut, sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a teşekkür etti. Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen konsere, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan yardımcıları, ünlü keman virtüözü Prof. Dr. Cihat Aşkın ve pek çok sanatsever katıldı. Salonda eserlerini icra eden Oda Orkestrası'nın ardından sahne alan ünlü sanatçı Burak Kut da söylediği şarkılarla alkışlandı.
Düzenlediği kültür sanat etkinliklerinden dolayı Aziz Yeniay'a teşekkür eden ünlü sanatçı Kut, "Burada harika bir orkestra var. Bu nedenle Aziz Başkanı tebrik etmek lazım" dedi. Hakan Şensoy yönetimindeki dev orkestra ile birlikte sevilen şarkıları 'Bebeğim' ve 'Sonbahar'ı seslendiren Kut, sonrasında dünya ve Türk müziğinden parçalar seslendirdi.
Konser sonunda Burak Kut ve Hakan Şensoy'a çiçek veren Aziz Yeniay da, "Bu kadar muhteşem bir konserden sonra ne söylenebilir. Harika bir konserdi. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yeniay, protokol imzaları yenilenen Küçükçekmece Müzik Akademisi sayesinde Küçükçekmeceli nice sanatçıların yetişeceğine dikkat çekerek yakın zamanda Atakent Mahallesi'nde Müzik Akademisi açacakları müjdesini verdi.
Konuşmasında Küçükçekmece Arena'ya da değinen Yeniay, Nisan ayı başında Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyan 10 bin kapalı, açıkla beraber 35 bin kapasiteli dev merkezi açacaklarını belirterek, "Büyük konserlerde yine sizleri bekliyoruz" dedi.
(HÇ-ÇK-HO-Y)

11.02.2013 11:38:13 TSI

Editör: Wan Haber