Bünyan Belediyesi kültür hizmetleri kapsamında, Bünyan Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen konferansa Uzman Psikolog Hanım Demirbaş ve Vaize Emine Arslan konuşmacı olarak katıldı.
Açılış konuşmasında katılımcı ailelere teşekkür eden Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Bünyan Belediyesi Kültür hizmetleri kapsamında bu programları yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Özmen, Türkiye ölçeğinde boşanan aileler sıralamasında Kayseri'nin ikinci sırada olmasına dikkatleri çekti. Başkan Özmen, "Belediyeyi siyasi bir mekanizma olarak görmeyin her insanın doğumundan ölümüne kadar her yerde her hizmette vardır. Biz bu tür programlarda toplum sağlığı ve ailelerin mutluluğunu önemsiyoruz bundan önceki bir programda kadın hastalıkları ile ilgili altı profesör Bünyan'a geldi. Katılanlara teşekkür ediyorum. Kültür hizmetleri kapsamında bu tür programlarımız devam edecek" şeklinde konuştu.
Bünyan Belediyesi düğün salonunda 'Mutlu birey, aile, toplum' konulu seminer de Uzman soyal pedagog ve psikolok Hanım Demirbaş ve Vaize Emine Arslan konunun İslami ve toplumsal boyutunu Peygamber efendimizin hayatından örnekler vererek anlattı.
(AÖ-Y)

14.01.2013 11:40:07 TSI

Editör: Wan Haber