Bolu'da, karısı ve üç buçuk aylık bebeğinin kaçırıldığını iddia eden Halil İbrahim Ocakcı (27), yedi katlı bir inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Şahsı, çatıya çıkan gazeteciler ikna etti.
Olay, dün gece Tabaklar Mahallesinde 7 katlı bir apartmanın çatısında yaşandı. İddiaya göre, Bolu'da bir işyerinde tezgahtar olarak çalışan Gül Nezahat U (24), çalıştığı işyerine gelen üç kişi tarafından kaçırıldı. Eşinin eve gelmemesi üzerine şüphelenen Halil İbrahim Ocakcı, çalıştığı işyerine gitti. Ancak burada eşini bulamayınca cep telefonuna sarıldı. Eşi telefona yanıt vermeyince otomobile atlayan Ocakcı, Gül Nezahat U'ın ailesinin yaşadığı Çankırı Çerkeş'e gitti. Kız evinin kapısını çalan Ocakcı, beklenmedik bir durumla karşılaştı. İddiasına göre, eşinin yakınları tarafından darp edilen Halil İbrahim Ocakcı, 3 buçuk aylık çocuğuyla birlikte ortada kaldı.
Eşinin geriye dönmemesi üzerine bunalıma giren Ocakcı, dün gece bir apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İlk olarak polis ekipleri çatıya çıkıp şahsı ikna etmeye çalıştı. Ancak, ikna edilemeyince bu kez polisler ile gazeteciler rolleri değişti. Ellerinde kamera ve fotoğraf makineleriyle çatıya çıkan basın mensupları, yaklaşık bir saat süren konuşmanın ardından şahsı ikna etmeyi başardı. İnşaattan aşağı indirilen Halil İbrahim Ocakcı, polis tarafından emniyete götürüldü.
(UU-HO-Y)

13.02.2013 11:56:56 TSI

Editör: Wan Haber