Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Gaziantepspor Genel Müdür Mehmet Bilgiç, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ziyaret ederek, kulüp başkanı Ünsal Göksen ve teknik direktör Suat Kaya ile bir araya geldi.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Gaziantepspor Genel Müdür Mehmet Bilgiç, PTT 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u hazırlık yaptığı Gaski Tesisleri'nde ziyaret etti. Ziyarette antrenman sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen tarafından karşılanan teknik adam Uygun, burada teknik direktör Suat Kaya yönetiminde antrenman yapan takımı bir süre izledi. Kulüp başkanı Ünsal Göksen her iki takımın ayrılmaz bir bütün halinde olması gerektiğini belirterek, "İlk defa Gaziantepspor'un bir teknik direktörü bizleri burada ziyaret ediyor. Gazinatepspor bizim her zaman söylediğimiz gibi bu kentin birinci takımıdır. Gaziantepspor için her şeyi yapmaya hazırız" dedi.
Teknik direktör Bülent Uygun ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a başarılar dileyerek, kentin iki takımının da her zaman birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.
Kulüp başkanı Ünsal Göksen ise Kamil Ocak Stadyumu'nun kendilerine kapatılmasından duydukları rahatsızlığı da dile getirerek, "Bize federasyondan gelen bir yazıyla saha tahsisinin iptalini öğrendik. Bu konuda çok üzülmüştük ama direnmedik. Sonuç olarak tabii ki Gaziantepspor'un kötüye gidiyorsa ve sahanın kullanılmaması gerekiyorsa bizde kendi tesislerimize döneriz dedik. Ancak futbolun içinde olmaması gereken bazı şeyler yaşanıyor" diye konuştu.
Antrenmanın ardından saha kenarına gelen Suat Kaya kendisini ziyarete gelen Bülent Uygun ile hasret giderdi. Basın mensuplarının takip ettiği buluşmada her iki teknik direktörün daha önce ezeli rakip oldukları hatırlatılması üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, "Tabi ezeli rakip olan takımlarda oynadık. İkimizde kendi taraftarımızın mutluluğu için elimizden gelen her şeyi yaptık. Şimdi de aynı şehirde aynı mesleği yapıp bu kente katkı sağlamaya çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.
Basın mensuplarının sorusu üzerine bir anısını anlatan teknik adam Kaya, "Bir maçta Bülent uygun ve kaleci ön direkteydi. Tabi ne konuştuklarını duyuyorum ve 'Suat öne koşacak tutun' diyordu. Ozamanda mikrofonları kalenin arkasına koyuyorlardı. Pozisyonu tekrar izlerken Bülent Uygun hocamızın 'Ben size Suat'ı tutun demedim mi?' diye bağırma sesi geliyordu" şeklinde konuştu.
Bülent Uygun ise teknik direktör Suat Kaya ve takımına başarılar dileyerek, "Kamil Ocak Stadyumu'nun kapılarının her zaman Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a açık. Suat hocamız ne zaman isterse stat onların emrinde. Sonuç olarak bir elmanın iki yarısı gibiyiz. Aynı şehre hizmet ediyoruz. Gerekli yazıyı yazışmayı yapıp Büyükşehir Belediyespor'un Kamil Ocak Stadı'nda oynamasını sağlayacağız" ifadesinde bulundu.
Bu arada ziyarete gelen teknik direktör Bülent Uygun'a, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen tarafından baklava ikram edildi.
(HD-BH-S)

14.02.2013 16:24:28 TSI

Editör: Wan Haber