Ünlü şarkıcı Türkiyenin divası Bülent Ersoy son zamanlarda Cumhurbaşkanlığı için dündemde uzun zamandır konuşulan ak saray için söylenenler için bir yorumda kendisinden geldi. ÜNlü sanatçı tüm bu söylenenlerin yersiz olduğunu söyledi.Bülen Ersoy'dan Cumhurbaşkalığı ak saray için süpriz açıklamalar. Ünlü şarkıcı diva lakaplı Bülent Ersoy'da saray tartışmalarına müdahil oldu.


Gündemde uzun zamandır konuşulan ve halende siyasetin konusu olan cumhurbaşkanlığı sarayına hergeçen gün yeni bir yorum geliyor. Ak saray içi bir yorum ve açıklamada Bülen ersoy'dan geldi. Diva ak saray için hep dedikodular olduğunu söyledi ve Atatürk zamanında da çankaya'da o dev saray yaptı.


Bülent ersoy şimdiki ak saray için cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan için bu saray için kendi cebinde mi götürecek bu sarayı diyerek açıklama yaptı."Orası Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sarayıdır." diye ekleyen Bülent Ersoy şöyle konuştu; "Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin iftihar meselesidir bence. İsteyen kabul eder isteyen etmez. Herkesi memnun etmek zaten imkansızdır. Uygun görmüşler güzel yağmışlar tebrik ve takdir ediyorum."

bulent.jpg

Editör: Wan Haber