Muş'un Bulanık İlçe Müftülüğü'nde çalışanların üye olduğunu Türk Diyanet Vakıf-Sen, Divasen, Din-Bir-Sen yöneticileri, yapılan bir değerlendirme toplantısı sonucunda Diyanet-Sen Bulanık Temsilciği adı altında birleşmeye karar aldılar.
İlçe Müftüsü Ahmet Ak'ın yönetimde yapılan aylık din görevlileri toplantısı sonrası Diyanet-Sen ve Memur-Sen Muş Şubesi Başkanı Feyat Asya ile Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile bu birliktelik sağlanmış oldu. Törende konuşan Şube Başkanı Feyat Asya, sendikanın ayrıştırıcı değil, bütünleştirici olduğunu belirterek "Birlik ve beraberliğin tesisinde, kardeşliğin pekişmesini, sendikamızın amacı olduğunu, bu birlikteliğin sonucunda daha hayırlı hizmetlere vesile olacağına inanıyoruz" dedi.
Daha önce ilçe temsilciliğini yapan Ferit Yengin, Harun Bayraktar, Fesih Çiftçi ve diğer arkadaşlara şükranlarını ileten Asya, ayrıca Diyanet-Sen Bulanık İlçe Temsilciliği'ne görev alan Ahmet Güzgün, Mehmet Sıddık Altun ve Mahmut Şahin'e yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. Toplantı, tüm din görevlilerinin katıldığı dayanışma ve kaynaşma yemeği ile sona erdi.
(GK-MET-Y)

16.01.2013 17:10:55 TSI

Editör: Wan Haber