PTT 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Samsunspor ile berabere kalarak 1 puana razı olan Bucaspor, kaçan 2 puana üzülüyor.
Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, ligde hak ettikleri yerde olmadıklarını ve şanssız şekilde puanlar kaybettiklerini söyleyerek, "Samsunspor deplasmanında iyi oynadık fakat golü bulamadık. 3-4 tane net pozisyonumuz vardı. Maçtaki bizim açımızdan tek eksik goldü. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Kayseri Erciyesspor ve Samsunspor'a karşı oynadığımız maçlarda kaybedilen puanlara üzülüyorum. Arena'da oynadığımız ilk 3 maçı kazanmış olsaydık çok daha farklı yerlerde de olabilirdik. Fakat ligde kötü yerde de değiliz. Biz her maça sadece kazanmak için çıkıyoruz. Sahaya çıktığımızda dışarıdaki hiçbir sorun bizi ilgilendirmez. Biz mecburiyetten değil bilerek genç takım kurduk. Oyuncularımız genç olmasına rağmen hepsi deneyimli. Oynadığımız oyundan da tüm Türkiye zevk alıyor" dedi.

"BUCASPOR'DA MUTLUYUZ"
Bucaspor'un genç milli kalecisi Ömer Kahveci , Bucaspor'da oynamaktan mutlu olduğunu söyleyerek,"Bucaspor'u kendi evim gibi hissediyorum. Memleketim Adana'ya gittiğimde kendimi gurbete gitmiş gibi hissediyorum fakat İzmir'e geldiğim de evime dönmüş gibi oluyorum. Bucaspor'a ve İzmir'e çok alıştım. Benim ilk amacım Bucaspor ile Süper Lig'de oynamaktır. Başka bir takımada gidersem oynayacağım takıma giderim. Kimsenin yedeği olmak gibi bir lüksüm olamaz. Ayrıca dört büyüklerden teklif gelirse as kaleci olmadıktan sonra teklifi kabul etmem. Türkiye'de yabancı kaleci ambargosu da yıkılmalı. Devre arasında teklif gelse de Bucaspor'dan ayrılmam" dedi.
Bucaspor'un genç gurbetçi oyuncusu Umut Gündoğdu ise, "Bucaspor'a geldiğim ilk günden beri kendimi hep çok iyi hissettim. Özellikle son 4-5 haftadır kendimi çok daha gelişmiş hissediyorum. Maçın son dakikalarına gelmeme rağmen hala depar atabiliyorum. Bunda hocamın faktörü de çok önemli. Takıma ilk geldiğimde benimle konuşması ve kafamın her zaman rahat olmasını sağladı. İnşallah bu sene takım arkadaşlarımızla birlikte Bucaspor'u hak ettiği yere, Süper Lig'e geri çıkaracağız" diye konuştu.
(EA-EYB-S)

04.12.2012 17:21:13 TSI

Editör: Wan Haber