PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor'da, sezon başında sportif direktör olarak göreve getirilen Erman Güraçar ile yollar ayrıldı.
Bucaspor yönetimi, sezon başında takımın başına sportif direktör olarak göreve getirdiği Erman Güraçar'la yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli ekipte 2009-2012 arası üç sezon futbol oynayan Güraçar'la bazı konularda anlaşma sağlanamadığı için böyle bir karar alındığı açıklanırken, Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, Güraçar'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, "Ancak herkes bilmelidir ki her ne kadar yolları ayırmış olsak da Erman Güracar halen Bucaspor Kulübü'nün bir parçasıdır. Ortada bir kırgınlık veya bir olay yok. Kendisi her zaman Bucaspor'un bir parçası olaca" dedi.

"MANİSASPOR MAÇINI KAZANACAĞIZ"
Ligin 22. haftasında kendi sahalarında oynayacakları Manisaspor maçını da değerlendiren Kaynar, Manisaspor karşılaşmasına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyleyerek, "Play-off hedefimiz sürüyor. 3-4 maç arka arkaya seri yakalamalıyız. Takımımız bunu yapabilecek güçte ve kalitede. Karşıyaka'nın bizi yenmesi, bizim de Manisaspor'u yenmemiz sürpriz değil. Biz bu hafta her zaman olduğu gibi üç puan için mücadele edeceğiz. Artık çıkışa geçeceğimize inanıyoruz" diye konuştu.
Bu arada Bucaspor'da, Pazar günü oynanacak Manisaspor maçında defans oyuncusu Efe Halil Özarslan sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.
(EA-BH-S)

12.02.2013 17:31:55 TSI

Editör: Wan Haber