PTT 1. Lig'in ikincisi devresinde henüz galibiyetle tanışamayan Bucaspor, bu hafta evinde ağırlayacağı Adanaspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor.
PTT 1. Lig'in ikinci devresinde ilk hafta evinde Konyaspor'a 1-0 mağlup olan ve geçen hafta deplasmanda Kayseri Erciyespor ile 0-0 berabere kalan Bucaspor, bu hafta Adanaspor'u yenerek üç puanı hanesine yazdırmak istiyor. Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, Erciyes maçında alınan bir puanı Adanaspor galibiyetiyle taçlandırmak istediklerini belirterek, "Erciyes gibi zorlu bir deplasmandan alınan her puan bizim için çok önemliydi. Adana maçını kazanamazsak alının puanında bir anlamı kalmaz. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Örnek olarak Ankaragücü zor süreçten geçmesine rağmen dün ilk altı hedefi olan rakibimiz Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Bizde yukarılardan kopmak istemiyorsak Adanaspor'u yenmeliyiz. Ayrıca bizi Adana'da misafirperver şekilde ağırlayan Adanaspor yönetimini, biz de İzmir'de en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

"DAHMANE KENDİ KARARINI KENDİ VERECEK"
Alacakları için avukatı aracılığı ile UEFA'ya giden Dahmane ile bir sorunları olmadıklarını açıklayan Kaynar, "Dahmane, kulübümüzün kendisine olan geçikmiş borcu için bizi UEFA'ya verdi. Bizde transferde önümüzün kapanmaması için kendisine standart ödememizi yaptık. Fakat Dahmane şuan yurt dışından iki tane kulüple görüşüyormuş. Bizde kendisine başka bir kulüple anlaşması halinde alacaklarını silmesi dahilinde zorluk çıkarmayacağımızı söyledik. Eğer Dahmane başka bir kulüple anlaşamazsa hocamızın forma şansı vermesi halinde takımımız da oynayacak" diye konuştu.
Basın Sözcüsü Kaynar, Adanaspor maçında Umut, Efe, Berkay ve Okan'ın kart sınırında olduğunu, bu hafta antrenmanda sakatlanan Emre Balak'ın ise sağ ayak arka adalesindeki yırtık nedeniyle 4-5 hafta arası sahalardan uzak kalacağını, oyuncuya ilaç tedavisi uygulandığını söyledi.
(EA-EYB-S)

29.01.2013 16:21:30 TSI

Editör: Wan Haber