Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) ikincisini düzenlediği "Yerel seçimler için Hedef 2014" toplantısında, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın ilçesinde hayata geçirdiği projeler beğeni topladı.
CHP'li büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının Ankara Sheraton Otel'de bir araya geldiği toplantıda, Türkiye'nin çeşitli belediyelerinden örnek çalışmalar sergilendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile açılışı yapılan toplantı, iki gün boyunca devam etti. Bine yakın projenin yer aldığı sunumda beğeni gören üç yüz proje, mayıs ayında İstanbul'da düzenleyecek olan Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarı'nda sunulacak.
120 konu başlığı olan projelerden Buca Belediyesi adına, atık ilaç ile mücadele, organik pazar, kapalı pazaryeri gibi Başkan Ercan Tatı'nın hayata geçirdiği proje ve yatırımlar Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarı'nda gösterilmeye hak kazandı. 300 projeyle ilgili son değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda yer alan Buca Belediye Başkanı Tatı, projelerinin partisinin genel merkezi tarafından beğeni görmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Tatı, "Buca'da ilkleri gerçekleştiriyoruz ve partimizin bu anlamlı toplantısı ile yaptıklarımızı gösterme imkanı buluyoruz. Bu buluşmanın ilkinde yer alarak projelerimizi sunma fırsatını yakalamıştım. Daha sonrasında da yaptıklarımız beğeni görerek Ankara'da bir araya geldik. Şimdi ise Mayıs ayında ki fuarımıza hazırlıklarımızı başlatıyoruz. Türkiye' de bir ilk olan atık ilaç projemiz dahil seçilen ve bir çok ilklerimizi bu fuarda katılıcılara sunma imkanı bulacağız" dedi.
"Yerel seçimler için Hedef 2014" Toplantısı ile ilgili değerlendirmede bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Mayıs ayında İstanbul'da düzenlenecek olan "Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarı"na da değinen Günaydın, fuarın ortak alanında tanıtılacak projelerin yanı sıra, belediyelerin kendilerine ait bölümlerde özel projelerini de sergileyebileceklerini dile getirdi.
(EA-ERG-Y)

11.02.2013 12:59:53 TSI

Editör: Wan Haber