Buca belediyesinin ev sahipliği yaptığı "Forbes Yılbaşı Alışveriş ve Yöresel Ürün Günleri" başlıyor.
Buca'da ilk kez düzenlenen alış veriş etkinliğinde Türkiye'nin çeşitli yöresel ürünleri, Buca Belediyesi ve Orijin Pr işbirliğinde 6 9 Aralık 2012 tarihleri arasında Buca Forbes Caddesi'nde buluşuyor.Dört gün sürecek etkinlikte yöresel ürünlerin dışında birbirinden renkli organizasyonlar olacak. Etkinliğin üçüncü günü program yapımcısı ve sunucusu Hakan Doğanay eşliğinde "Hakanla Geziyorum" şov ve yarışmalar yapılacak. Aynı gün içerisinde Halkın katılımı ile " Antep Fıstığı yeme yarışması" gerçekleşecek. Halk dansları ve Latin dans şovların olacağı organizasyonda tüm Bucalılara yeni yıl heyecanı yaşatılacak.
Birbirinden farklı standların ve ara ara sürpriz eğlencelerin yer alacağı etkinliğe tüm yurttaşları davet eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Alış Veriş günlerinin Buca'da ilk kez yer aldığını vurguladı. Tatı, " Yeni yılda sevdiklerine farklı hediyeler ve değişik yörelerimizin tatlarını armağan etmek isteyen herkesi Forbes' bekliyoruz. 4 Gün sürecek olan bu organizasyonumuz da da vatandaşlarımızı bir çok süprizler bekliyor olacak" dedi.
Gün boyuca etkinliğe gelen konuklara birbirinden özel lezzetlerin tadım ve satışlarının yapılacağı organizasyon sabah,10.30'dan akşam 23.00 saatlerine kadar sürecek.
(HK)

05.12.2012 14:13:50 TSI

Editör: Wan Haber