Gizem güler Star tv ekranlarında sevilen dizi olarak ekranlara gelen medcezir dizisinde rol alacak. Gizem Güler Show tv de yayınlanan Bu tarz benim moda giyim magazin yarışmasında boy gösteriyordu. Gizem güler bu tarz benimde juri tarafında elenince Güzel yarışmacıya bu kez Medcezir dizisi kanca attı.


Bu tarz benim moda yarımacısı olarak ekranlarda yıldızlaşan güzel yarışmacı şimdi ise oyuncu olma yolunda muhteşem bir fırsat kapısını çaldı. Gizem Güler star tv nin ekralaran kitleyen dizisi Medcezir e transfer oldu ve bundan sonra Çağatay ulusoy ve serenay sarıkaya gibi ünlüler ile dizide boy gösterecek.Gizem Güler muhteşem dizi Medcezir dizisine transfer oldu. Bu tarz benimin güzel yarışmacısı Medcezir dizinde rol alacak.


Show tv ekranlarında bu tarz benimde güzelliği ile göz dolduran Gizem güler star tv nin flaş dizisi Medcezir de hayatına devam edecek ve Gizem güler in star tv medcezirdeki yeni bölümlerinde boy gösterecek ve yeni bölümlerde sibel rolü ile boy gösterecek ve ne kadar süreceği ise merak konusu...

 

giz1.jpeg

Gizem Güler biyografisi
 
Bir dönem Number 1 TV'de sunuculuk yaptı ve Fashion TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında şansını denedi. Wipe Out yarışmasına katıldı ve Kocamın Ailesi dizisinde rol aldı12 Eylül 1989'da Aydın'ın Nazilli ilçesinde doğan Gizem Güler, beden eğitimi bölümünden mezun. 11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme Tenis gibi spor dallarıyla ilgileniyor. Miss Model of Turkey -Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'na katıldı.
 

Editör: Wan Haber