Ekranların en çok sevilen magazin programı ve yarışması olan Bu Tarz Benim Show tv herkesi ekran başına kitlemeye devam ediyor. Show tv 29 kasım 2014 cumartesi günü Bu Tarz Benim yarışmasında eleme gecesi yaşandı.

 

Bu Tarz Benim Show tvde bu hafta eleme gecesinde  birbirinden değerli juri üyeleri ile büyük heyecan yarattı ve özellikle yarışmaya konuk juri olarak katılan neremi neremi adlı şarkıyla özdeşleşen afrodit Banu alkan yarışmaya ayrı bir renk kattı.


Bu Tarz Benim show tv ekranlarında 11. haftasında eleme gecesinin konsepti MASKELİ BALO ismi oldu. 6 Yarışmacı kıyasıya yarıştılar ve birbirinden güzel halleri ile güzel bir yarışma gecesi yaşattılar. Banu alkan neremi neremi adlı şarkıyı Kemal Doğulu ile özel klip yaparak geceye ayrı bir damga vurdur.


BU TARZ BENİMDE BU HAFTA KİM ELENDİ

Show tv nin Bu Tarz Benim adlı yarışmasına bu hafta veda eden isim AYŞEGÜL DOĞAN oldu. Juriden en az puanı alan Ayşegül Doğan tüm juri tarafından ismi söylenerek elenirken bu haftaki prensesler isel Ayşenur Balcı ve Aycan Nurcan şencan kardeşler oldu.

 

bu-tarz.jpg

Editör: Wan Haber