BU TARZ BENİM'DE ELENEN İSİM GİZEM OLDU

Bu tarz benim show tv ekranlarında yayınlanan moda giyim programı yarımasına bu hafta elvada eden isim Gizem oldu. Gizem gülerin bu hafta elenmesinden sonran gözyaşları sel oldu aktı.

 

Show tv nin en sevilen muhteşem yarışması olan Bu tarz benim de bu hafta konuk juri ismi yıldız tilbe. Bu tarz benim bu hafta hangi isim gideceği merak konusu ?Show tv ekranlarının sevilen programı Bu Tarz benim elem gecesi yaşanacak. Bu hafta Bu tarz benim e kim hangi isim veda edecek?

Bu tarz benim de heyecan gittikçe tırmanıyor ve bu tarz yarışmacıları bir birleri ile kıyısıya yarışıyorlar. Geçen hafta bu tarz benim yarışmasın Ayşegül DOĞAN veda etmişti.Şuana kadar Bu tarz benim yarışmasından elenen isimler Nur Bozar, Tuğçe Ergişi ve Ayşegül Doğan oldu ve bu gece elenen ismin kim olacağı merak konusu..


show tv ekranlarının en sevilen hit programı Bu tarz benimde konsept 90'lar ve BEST OF oldu.Yarışmacılar bu hafta, “90”lar ve “Best Of” konseptleriyle ekranda boy gösterecek ve bu geceki Bu tarz benim de Bu tarz benim de bu hafta konuk juri ismi YILDIZ TİLBE oldu.

 

Bu tarz benimde bu hafta gitme ihtimali yüksek isimler arasında konuşulan isimler ise Gizem Güler ve Özlem Özden. Bu ikiliden birisinin gideceği günlerdir sosyal medyada konuşuluyor.Bu tarz benim moda yarışam programının Sunuculuğu Öykü Serter’in üstlendiği muhteşem yarışmanın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor.

 

 

bu-tarz-benim-001.jpg

 YILDIZ TİLBE KİMDİR?

1966 yılının 16 Temmuzunda İzmir'de doğdu. Zaza ve Kürt asıllıdır. Annesinin adı Altun Tilbe, babasının adı Ali Tilbe'dir. Tilbe'nin kendi sözleriyle; babası Ağrı'lı bir Sünni Kürt, annesi ise Tunceli'li bir Alevi Zazadır. 6 kardeşten en küçüğü olan Yıldız Tilbe, Mustafa Rahmi Balaban ortaokulu'nda okumakta iken orta ikinci sınıfta eğitimini yarıda bırakarak evlendi. Bu evlilikten Sezen adında bir kızı oldu. Eşinden ayrıldıktan sonra ailesine ve kızına bakabilmek için şarkı söylemeye başladı.
Önce düğün salonlarında, ardından gece kulüplerinde şarkı söyledi. Bir gece çalıştığı kulübe gelen Sezen Aksu ile tanıştı ve onun daveti üzerine İstanbul'a gelerek vokalisti oldu.

İstanbul'da bir süre barlarda çalıştı ve Aydın Oskay'la anlaşarak "Delikanlım" isimli şarkısı ve aynı ismi taşıyan albümüyle müzik piyasasına oldukça iyi bir giriş yaptı. Bu sıralarda yaşam öyküsü neredeyse medyanın tamamı tarafından yayınlandı.

İlk klibini Cenk Torun'la birlikte oynadığı "Delikanlım" adlı parçaya çekti.

Sonraki albümlerinde da başarılı çıkışlar yaptıysa da, ilk albümünde yakaladığı popülariteyi yakalayamadı. Bu süreçte adı daha farklı nedenlerle anıldı. Yıldız ise söz konusu süreci ve bunun müziğine yansımalarını,"Yaşadıklarımla anıldığım için, şarkılarım dikkate alınmadı" şeklinde yorumluyor.

Yaşadığı her kötü olaydan bir ders çıkarttığını ve müzikle ilgili olan herşeyin kendisine büyük mutluluk verdiğini söyleyen Yıldız, hedefinin ileride de işini iyi yapan bir sanatçı olmak olduğunu ve ömrünün yettiği yere kadar da müzik yapacağını belirtiyor.

Tarkan ve Deniz Seki gibi pek çok ünlü şarkıcıya şarkı sözleri veren Yıldız, müzik piyasasının üst sıralarında olmasına rağmen, bir şekilde "farklı" durmayı başararak kendine özgü bir yer ve denge tutturmuş durumda. Toplumun değişik kesimleri tarafından bu kadar çok seviliyor olmasını belki de bu durumuna yormak gerekiyor.

Kendi deyimiyle, "kara kuru, 45 kiloluk birisi" olan Yıldız'ın sözlerinde ki derin anlamları yakalamak ve notalarında, ondaki insancıllığı duymak, o içten gülüşündeki gerçekliği görmek, okadar da zor değil.

Yıldız Tilbe, doğal insancıl ve yaptıklarından gerektiği zaman pişmanlık duyabilen biri.

"Delikanlım" albümünden sonra yayınladığı "Dillere Destan" (1995) albümü de iyi eleştiriler aldı ve çok satan bir albüm oldu. Yıldız Tilbe ilerleyen yıllarda sırasıyla "Aşkperest" (1996), "Salla Gitsin Dertleri" (1998), "Gülüm" (2001), "Haberi Olsun" (2002), "Yürü Anca Gidersin" (2003) "Yıldız'dan Türküler" (2004) ve yine 2004 yılında "Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım" isimli albümleri çıkardı.

1996 yılında narkotik, evine baskın yaptığında esrarla yakalandı.

2010 yılında Kıbrıs Malpas Gazinosu'yla bir yıllık anlaşma yapan Yıldız Tilbe, oradan kazandığı para ile Girne yakınlarında Çatalköy mevkiindeki Sevilla sitesinden bir villa satın aldı.

Yıldız Tilbe, 1984 yılında 18 yaşındayken Güngör Karahan ile evlendi. Sezen Burçin (d.1985) adında bir kız çocuğu oldu.1989 yılında boşandı.

Albümleri :
1994 - Delikanlım 
1995 - Dillere Destan 
1996 - Aşkperest 
1998 - Salla Gitsin Dertlerini 
2001 - Gülüm 
2002 - Haberi Olsun 
2003 - Yürü Anca Gidersin 
2004 - Yıldız'dan Türküler 
2004 - Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım
2005 - Papatya Baharı
2006 - Tanıdım Seni (maxi single) 
2008 - Güzel 
2009 - Aşk İnsanı Değiştirir
2010 - Hastayım Sana
2011 - Oynama
2013 - Dünden Bugüne Arabesk

Editör: Wan Haber