BU TARZ BENİM SHOW TV DE BÜYÜK FİNAL HEYECANI BİRİNCİ KİM OLDU

 

Bu Tarz Benimi kim kazandı sorusu yanıtını buldu. Bu Tarz Benim final gecesi birincisi yüzde 50 SMS oylaması yüzde 50 ise jüri oyuyla belirlendi. Bu oylama sonucunda Türkiye'nin en tarz kadını ödülü Aycan - Nurcan Şencan kardeşlerin oldu. 

 

Bu Tarz Benim de final coşkuşu yaşanıyor. Ekranların fenomen moda giyim yarışması bu gece yine herkesi ekranlara kitleyecek ve Bu Tarz benimde Büyük final ile show tv de birincilik maratonunda büyük adım atılıyor. Bu Tarz benim'de şahane juri ve yarışmacaılarla Konuk oyuncu Hande yener rüzgarı esecek.


Show tv nin tutkulu yarışma programı Bu Tarz Benim bu gece büyük final heyecanı yaşanacak. ve Bu Tarz benim büyük final ile Bu tarz benim yarışmasını sevenlerini büyük heyecan sardı. Popüler yarışmanın juri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu olurken Konuk ünlü isim ise Pop müziğin şahane ismi Hande Yener olacak.


Ekranların ve show tv nin gece kuşağındaki fanatik yarışma programı Bu Tarz Benimde sona kalan yarışmacılar ise finalde boy gösterecekler ve yarışmanın takipçilerin gözü kulağı finale kalan Ezgi, Ayşenur ve Aycan-Nurcan son gece üç farklı kombinle juri karşısında hünerlerini gösterecekler. Bu Tarz benimde büyük finalde juriden en yüksek puanı kim alırsa birincilik için şahane bir adım atacak.

Bu tarz benim yarışmasında gözler finale çevrilirken hafta içi en fazla yıldızı toplayarak bir puanı garantileyen Ezgi yarışa bir adım önde start diyecek..Gecenin sonunda canlı yayınla jüriden alınan puan ile izleyicilerden gelen SMS oylarının ortalaması alınacak. Jürinin puanları ve SMS’lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşan yarışmacı Bu Tarz Benim’in kazananı olacak.
 
Modacı Vural Gökçaylı’nın defilesi izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. İvana Sert’in “Beyaz Gül” projesinde yer alan bir sultanı canlandırdığı, ateşli savaş gösterisi açılış şovuna damga vuracak. Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer aldığı Bu Tarz Benim’in kazananı kim olacak? Heyecan dolu büyük final Show TV’de sizleri bekliyor!

 

bu-tarz-002.jpg

 

Show tv nin muhteşem moda giyim yarışma programı Bu Tarz BenmiNur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in jüri makamında olduğu moda yarışması Bu Tarz Benim’in ilk sezonu son bulacak ve birinci yani şampiyon belli olacak. Toplam 13 yarışmacı arasından finale kalmaya hak kazanan üç yarışmacı jüri oyları ve SMS oyları ile Cumartesi akşamı 100 Bin Lira büyük ödüle ve Türkiye’nin en tarz kadını ünvanına sahip olmak için podyuma çıktı.

 

bu-tarz-1.jpg

Editör: Wan Haber