Show tv nin muhteşem moda magazin giyim yarışması final gecesi yaşandı ve şampiiyonun yani birincinin belli olmasının ardınan sosyal medaya ve gündemde tepkiler oldukça çok ve eleştiriler ve olumsuz düşünenler çığ gibi büyüyor.

 

Bu tarz benim birincisi belli oldu fakat sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.Show tv nin ilk sezon için son bulan birincilik sonrası tepkiler hergün artıyor.Bu tarz benim Bu Tarz Benim'de kazanan yani şampiyonluğu göğüsleyen isim ise kardeşler oldu. Bu tarz benmde dün akşam birincilik yanıtını buldu, Nurcan-Aycan Şencan kardeşler 100 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu.


show tv ekranlarında yayınlanan ve juri üyelerin ile gece damga vuran olay ise birinciliği nurcan-aycan şencan kardeşler alırken  şarkıcı Hande Yener, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu jüride yer aldı. Hande Yener dansları ve şarkılarıyla geceye renk kattı.


Bu tarz benimde birincilik sonrası yarışmanın hayran kitlesinden yoğun tepkiler çığ gibi büyüdü çünkü final gecesi uzun süren banttan yayınlandı. Bant yayını ile sms atılması istenince tepkiler geldi sonrasında kısa bir süreliğine canlı yayınıa geçildi ve sonuçlar açıklandı.

 

bu-tarz-003.jpg


 Ancak finalde ne jüri vardı ne de seyirciler. Jüri üyelerinden Nur Yerlitaş ise yayın sürerken Instagram hesabından bir mekanda kahve içerken fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğrafın altına da çok sayıda yorum geldi. Gece boyu finalin çok sönük olduğuna yönelik yorumlar yapıldı. İşte twitter'a yansıyan o yorumlar:
 
BU TARZ BENİM FİNAL SONRASI TWITTER'DA TEPKİLİ YORUMLARI
 
-böyle final mi olur be on kişi toplanmış normal eleme gecesi bile daha iyiydi en azından jüri oluyodu da yorum falan yapıyodu
 
-Çok berbat bi final yaptınız tebrikler ?????? jüri yok, eski yarışmacılar yok aferim hiç zevk almadık
 
-Jüriyi çalmışlar, 5 kişiyle final falan... Ne bileyim güldüm

Editör: Wan Haber