show tv ekranlarının Bu tarz benim moda giyim yarışması yeni kanala geçecek iddaaları gündeme bomba gibi düştü.


Bu tarz benim yarışması show tv ekranlarının vazgeçilmez tutkusu olmaya devam ediyor fakat bu tarz benimin yeni tv kanalına geçeceği haberi magazin dünyasına bomba gibi düştü. Show tvde olan Bu tarz benim yarışması yeni yılda TV8 kanalına geçeceği söylenmişti fakat show tv kanal yönetimince iddaaya göre programın show tvde olacağı ve trasfer olmayacağı söylendi.

 

bu-tarz-001.jpg

Show TV'nin eski Genel Müdürü Haluk Şirin ile eski program müdürü Caner Erdem'in de ortağı olduğu Production House'un hazırladığı yarışma programının TV8'e transfer olmuştu. Show TV yönetimi sürpriz bir karar alarak 'Bu Tarz Benim'i aynı isim ve formatla yayınlanmaya devam edecek. 
 
Hatta yaşanan bu gelişmeye bir isim daha eklenecek ve yarışmanın jürisine de sürpriz bir ismin dahil edileceği konuşuluyor. O ismin Pınar Altuğ olduğuda gelen haberler arasında.  Kısacası Bu Tarz Benim yarışmasının yayın hayatına hangi kanalda devam edeceği bilinmese de çok konuşulacağa devam edeceği bir gerçek.Ayrıva Bu Tarz Benim yarışması Cumartesi akşamı ilk sezon finalini yapacak ve kazanan ise 100 binTL ödül dağıtacak.

 

Editör: Wan Haber