Bu tarz benim programının eleme gecesinde ne oldu ? kim elendi. 8 Kasım 2014 Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim programı eleme gecesiydi.

Bu tarz benim programında yine çeşitli ve yapılan ilginç yorumlar sonunda elenen isim belli oldu.

Yarışmadan 8 Kasım gecesinde elenen isim Meltem Keklik oldu. 

Show TV'nin en çok izlenen programları arasında olan Bu Tarz Benim'de bu hafta ise kimin eleneceği merak konusu, kim elenecek şeklinde sorular okuyucularımızdan bize gelmekte.  8 Kasım'da Seda Sayan'ı ağırlayan program ve adından söz çokça söz ettiren yarışma programı Bu Tarz Benim'in eleme gecesinde heyecan yükselecek ve programın sonunda 'Kim elendi?' sorusu cevap bulacak, beklenen isim açıklanacak.Hafta içi her gün ekranlara gelen Bu Tarz Benim'de cumartesi gecesi eleme heyecanı yaşanıyor. Show TV'nin sevilen yarışmasında bu hafta Eleme Gecesi'ne Seda Sayan konuk jüri üyesi olarak katılacak.Haftanın konsepti ise yerli ve yabancı ikonlar... Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan yarışmacı ya da rakipleri tarafından en çok adı verilen yarışmacı elenecek. 

Bu Tarz Benim eleme gecesinde jüriden en düşük oyu alan Meltem Keklik elendi.

 

MELTEM KEKLİK KİMDİR ?

Miss Turkey 2013 yarışmacı adaylarından Meltem Keklik kısaca tanıtımı, biyografisi, resmi, hakkında bilgi.Yaş: 18

Doğum Yeri:Bursa

Boyu:1.78

Eğitimi: Cem Sultan Lisesi öğrencisi

Mesleği: öğrenci

Hobileri: Fitness yapmayı, belgesel izlemek, arkadaşlarıyla vakit geçirmek

Bu hafta çeşitli tartışmalara sebep olan Bu Tarz Benim yarışmacısı Nur Bozar ile Kadir Doğulu arasında geçen tartışma güne damga vuran anların başında geldi. Programın sunucusu Öykü Serter'de dahil olunca olanlar oldu. Serter Bozar'ı uyarınca sert bir dille tepki aldı. 

 

 

 

Editör: Wan Haber