Bu Tarz Benim moda programı olarak gündemi sallamaya devam ediyor. Gündüzz matinesi ile olduğu kadar en az Cumartesi gecesi yapılan elemeleriyle aldığı reytinglere bakılırsa program kendinden bir hayli söz ettirmeye başladı. Geçen Cumartesi gerçekleşen elemede Seda Sayan'ın konuk olduğu bölüm ile en çok izlenen, sevilen bir yarışma programı olan Bu Tarz Benim'e teklif üstüne teklif yağıyor.


Uçankuş'un haberine göre, programa bir çok talip var ve bunların başında Medya Devi haline gelen Acun Ilıcalı bulunuyor. Acun Ilıcalı bildiğiniz gibi Tv8'in de sahibi. Yapımcı ile kanal arasında ufak çaplı husumet olduğu iddia edilen Bu Tarz Benim programının almış olduğu teklifleri yılbaşına kadar bekleteceği ve yılbaşından sonra bir karara varacağı konuşuluyor.

 

bu-tarz-benim-kapak.jpg


Nereye, nasıl giyinilir en iyi ben bilirim iddiasında bulunan 13 bayan yarışmacı Türkiye’nin en tarz kadın ünvanını elde etmek için kıyasıya yarışıyor.


Yarışmacılar, her hafta jüri tarafından belirlenen 2 farklı konsepte uygun olacak kıyafetlerini mağazalardan, kendi veya arkadaşlarının dolaplarından ya da modacılardan kendileri bulacak ve o konseptlere uygun olan saç ve makyajlarını kendileri yapacaktır.


KONSEPT ÖRNEKLER


Örneğin: arkadaşın, ciddi bir adam, seni ilk kez çok özel bir restorana yemeğe götürecek, gece İstanbul’un en popüler klübüne gideceksin, Cumhurbaşkanları resepsiyonuna katılacaksın, bir filmin galasına gideceksin, en yakın arkadaşın kır düğünü yapıyor, pijama partisi var, maskeli baloya katılacaksın, erkek arkadaşınla futbol maçına gidiyorsun, 5 yıldızlı bir otelde brunch yapacaksın vb… 13 yarışmacı, her hafta kendilerine verilecek olan 1.500 TL ile haftanın konseptlerine en uygun kıyafetleri bulup almaya çalışır.

Editör: Wan Haber