Kütahya'nın Domaniç Karaköy İlkokulu ve Ortaokulu bir ilke imza atarak velilere yönelik bilgi yarışması düzenledi.
Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Yarışma öncesi bir konuşma yapan Okul Müdürü Zekai Kara, eğitim ve öğretimin yalnızca öğretmen öğrenci arasında olan bir iletişimden ibaret olmadığını belirterek, velilerin de bu iletişimin vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyledi.
Başarının,ancak okul-öğrenci-veli arasındaki iletişimin kuvvetli olmasıyla gerçekleşeceğini ifade eden Kara, "Başarı ancak okul-öğrenci-veli arasında gelir. Bu iletişimin kuvvetli olmasıyla gerçekleşeceğini iyi biliyoruz. Bu bağı kuvvetlendirme düşüncesinden yola çıkarak, " Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında yarışmayı düzenledik" dedi.
Yarışma sonunda birinciliği Ali Balcı-Mehmet Kuzu'dan oluşan masa kazanırken ödülünü İlçe Kaymakamı Mehmet Boztepe verirken ,ikinci olan Bünyamin Akyıldız-Bayram Ay ikilisinin ödülünü Milli Eğitim Müdürü Nazım Yıldız,üçüncü olan Abdullah Fidan-Kadir Vural 'a ödülünü Halk Eğitim Müdürü İzzet Aydın ve dördüncü olan Şahizer Dalkılıç-Remziye Çiçek ikilisine ise ödülünü Bölge Orman Şefi Başak Şentürk verdi.
(EFE)

13.02.2013 14:04:28 TSI

Editör: Wan Haber