BURUNLARI BİLE KANAMADI

Kaza, Gazipaşa ilçesi Çile köyü yolu üzerindeki Çekiç Piknik mevkisi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akaluk köyündeki bir hastayı almaya giden acil tıp teknisyeni Ömer Halitoğulları (21) yönetimindeki 07 GJ 081 plakalı ambulans, Hasdere köyü çıkışındaki keskin virajda kontrolden çıkarak 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada defalarca takla atan ambulans hurdaya dönerken, sürücü Ömer Halitoğulları ile ambulansta bulunan acil tıp teknisyenleri Merve Gökkaya (21) ve Oğuzhan Özden (20) kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile ambulanstan çıkarılan yaralılar, olay yerine çağrılan başka bir ambulansla Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

’’DURUMLARI İYİYDİ’’

Kazanın görgü tanıklarından Sakine Ağır, “Akşam üzeri evde oturuyorduk, bir gürültü oldu. Çocuklara ne oldu diye sordum? Ambulans kaza yaptı dediler. Hemen olay yerine koştuk, yaralıları benim oğlum kurtardı. Ambulansta 3 kişi vardı, 2 kişinin durumu iyiydi ama şoförün boyun kısmında yara vardı” dedi.

Mustafa Ağır ise, “Ben ambulansı yuvarlanırken gördüm. Oğlum yaralıları çıkardı” diye konuştu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Wan Haber