Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2013 yılı bütçesi 26 milyon 317 bin lira olarak belirlendi.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2013 yılı bütçesi 26 milyon 317 bin 917 TL olduğu bildirildi. Toplantıda Meclis Başkanı İlhan Parseker, BUTGEM için yaptığı katkılardan dolayı yönetim kurulu adına Celal Sönmez'e teşekkür plaketi verdi. BTSO Başkanı Celal Sönmez, zor geçen bir 2012 yılını geride bıraktıklarını belirterek, "Bu bizim yönetimimizi son bütçesi oluyor. Tahminim şubatta bir seçim olacak. Ondan sonraki yönetimler yeni faaliyet dönemlerine devam edecek. Bugüne kadar ki sağlanan uyum bundan sonra da devam edecek. Zor geçen bir 2012 yılının ardından 2013 yılının bütçesini sizlerin takdirine sunuyoruz. Odamız ortak fayda kuruluşu olma misyonunun gerektirdiği gibi aynı zamanda kendi standardını yükseltmek ile ilgili faaliyetlerimizi bu yıl da sürdürdük. Bizden sonra bu bayrağı devralacak herkesten Allah razı olsun" dedi.

SÖNMEZ: "BAYRAĞI RAHATLIKLA TESLİM EDECEĞİZ"
Sönmez, BUTGEM ile Almanya'nın Aachen Ticaret Odası arasındaki denklik anlaşmasının imzalanmasının önemli bir adım olduğunu ifade ederek, yapılan işten herkesin gurur duyması gerektiğini söyledi. Önümüzdeki şubat ayında yeni oda yönetiminin belirleneceğini ifade eden Sönmez, "Ben bugüne kadar görev alan ve hizmetini layıkıyla yapan üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni oluşacak mecliste bizlerden daha başarılı hizmet üreteceklerdir. Bayrağını rahatlıkla ve iç huzurla teslim edebileceğimizi düşünüyorum. Şimdiden onlara başarılar diliyorum. Yeri dönem ve yeni meclisimiz hayırlı olsun" dedi.

BÜTÇE 1 MİLYON LİRA DÜŞTÜ
Konuşmaların ardından bütçenin detayları oda üyelerine anlatıldı. Ardından BTSO'nun 2013 yılı bütçesinin 26 milyon 317 bin 917 olarak kabul edildi. Geçen yıl BTSO bütçesi 27 milyon 418 bin TL olarak onaylanmıştı. BTSO bütçesiyle ilgili meclis üyelerinin sorularına da yanıt veren Celal Sönmez, "Biz yatırım kuruluşu değiliz, hizmet kuruluşuyuz. Oda aidatını verenlere hizmet versin denildi. Geçmiş yıllarda yaptıklarımızın hiç biri akılda kalmıyor demek ki" dedi.
(YS)

25.12.2012 19:57:37 TSI

Editör: Wan Haber