Brezilya milli takım futbulcuları Türkiyeyi 4-0 yendikten sonra Brezilyalı futbulculara 45 kadınla alem haberi gündem bomba gibi düştü


İddaa ya göre Beşiktaşın Brezilyalı Futbolcusu Ramon Motta Türkiye Brezilya maçı sonrası 4-0 Brezilya galibiyetinin sonrasında Brezilyalı futbolcu ülkedaşlarına alem yaptırdığı ortaya iddaa olarak atıldı.


Bu iddaa Bir spor radyo yayınında geçen bir habere göre Brezilyalı Futbolcular  istanbuldaki Türkiye galibiyeti sonrası İstanbulda gece kulübü olan Bedroom'da 45 kız ile birlikte alem yaptıkları söylendi.


Gece boyunca gece kulübünde 45 kızla birlikte eğlenen Brezilyalı oyuncuların daha sonra hep birlikte Kadıköy Moda'daki ünlü bir otele gittikleri bildirildi. Oyuncuların saat 15.00'e kadar kadınlarla birlikte kaldığı da kaydedildi.

 

Türkiye’den Roberto Carlos, Gökçek Vederson ve Motta’nın da yer aldığı partiye Brezilya Milli Takımı’nın üç oyuncusu; Oscar, Miranda ve kaleci Norberto Murara Neto gitmedi. Bu üç oyuncunun, eğlenmeye gitmek isteyen takım arkadaşlarına, "Otelde kalalım, eğlenceye gitmeyelim" dediği ve bu sözlerin de tartışmaya yol açtığı belirtildi.

 

brezilya.jpeg

Editör: Wan Haber