Mersin'in Bozyazı ilçesinde HAS Parti Kurucu Üyesi Mustafa Namık Sinanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 4 HAS Partili, AK Parti'ye katıldı. Partililerin rozetleri törenle takıldı.
Katılım dolayısıyla AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı'nda tören düzenlendi. Törene, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Ok ile Yönetim Kurulu üyeleri, HAS Parti Kurucu Üyesi Sinanoğlu ile 3 HAS Partili, AK Parti kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
Törende konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ok, ilçede AK Parti'yi kurma çalışmalarını anlatarak, o dönemde 20 kişiyi tamamlayamadıklarını ve 16 kişiyle ilçe başkanlığını kurduklarını kaydetti. O günden bu yana çalışarak partinin oylarını yüzde 45'e çıkardıklarını belirten Ok, bugün de HAS Parti'den katılımlarla büyüdüklerini ifade etti. Partiye katılımların devam edeceğini dile getiren Ok, hedeflerinin yerel seçimde Bozyazı'yı almak olduğunu vurguladı.
HAS Parti Kurucu Üyesi Sinanoğlu da "Milletvekili adaylık dönemimde gördüm ki, vatandaşların artık HAS Parti ile AK Parti'nin ayrı durmasına izni yok. Genel Başkanımız olan ve şu anda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Numan Kurtulmuş bu sese kulak verdi ve 'birlikten kuvvet doğar' felsefesiyle aynı kulvarda koşan AK Parti ile birleşme kararı aldı. Bizler AK Parti'li olmaktan gurur duyuyoruz ve başta ilçe başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimiz AK Parti ilçe teşkilatının emrindedir. Artık tüm gücümüzü 2014'te yapılacak yerel seçimler için harcayacağız ve iktidar partisinin gücü ile Bozyazı'da neler yapılabileceğini herkese göstereceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından Mevlüt Ok, AK Parti'ye katılanlara rozetlerini taktı.
(ALT-KYM-Y)

31.01.2013 12:41:19 TSI

Editör: Wan Haber