Bozyazı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Süleyman Yılmaz ve öğrenciler, merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'i makamında ziyaret ederek, okullarına yaptığı yardımlardan dolayı bir plaket verdi.
Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bozyazı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Süleyman Yılmaz ve öğrenciler, 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak olan Mersin İl Masa Tenisi Turnuvası için Mersin'e geldiler. Lise öğrencileri, okul idarecileri ile birlikte Başkan Genç'i de ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Bozyazı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Yılmaz, "Okulumuz 15 bin nüfuslu Bozyazı'nın tek Anadolu Lisesi. Ancak oradaki imkanlar çok kısıtlı. Sizlerin yapmış olduğu destekler sayesinde ayakta duruyoruz. Okulumuza yapmış olduğunuz desteklerden dolayı kurumumuz ve öğrencilerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz geçen sene teniste il 2.'si olmuştu. Umarım bu yıl daha başarılı bir sonuçla ilçemize döneriz" dedi.
Yenişehir Belediye Başkanı Genç ise "Bozyazı her ne kadar ilçemiz sınırları dışında olsa da bizler, ilçemiz sınırları içinde olsun ya da olmasın bizlere eksikliklerini bildiren her eğitim kurumuna imkanlarımız ölçüsünde yardım etmeye devam edeceğiz. Umarım katılacağınız bu turnuvadan başarılı bir sonuçla dönersiniz" diye konuştu.
(KRY-KYM-Y)

08.01.2013 13:25:22 TSI

Editör: Wan Haber