Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un Takım Kaptanı Serdar Göçerler, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları İstanbul Güngören maçının kendileri açısından zor bir maç olacağını söyledi.
Antrenman sonrası gazetecilere konuşan Göçerler, "Kamp döneminde arkadaşlığımızı daha da pekiştirmeye ve eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Çünkü ikinci yarılar her zaman zor geçecek. Takımlar bu sürede kendi eksiklerini tamamlamaya çalışıyorlar. Bizim için lig arası çok iyi geçti. İnşallah bunları maçlara yansıtırız. Yeni katılan arkadaşlarımızla beraber Bozüyükspor'u inşallah 2. yarıda iyi yerlere taşıyacağız" dedi.
Hafta sonu oynayacakları İstanbul Güngören maçını değerlendiren Göçerler, "Hafta sonu oynayacağımız Güngören maçı çok zor bir maç olacak. İlk maçlar hep zor geçmiştir. Güngören maçında iyi başlarsak iyi gideceğini düşünüyorum. Bu maçtan 3 puan alabilirsek çok iyi olur. Mutlaka 3 veya 1 puanla dönmemiz lazım. Biz içerde olsun dışarda olsun her maça kazanmak için bakıyoruz. İnşallah bu sezonu güzel bir şekilde bitiririz" ifadelerini kullandı.
(İC-KÇ-MŞ)

24.01.2013 13:46:12 TSI

Editör: Wan Haber